Sopranos Piano Bar Amsterdam

1 total views, 1 views today

The place to be !

Sopranos Piano Bar is meer dan gewoon´ een bar. Hier kun je genieten van live muziek, pure gezelligheid en een uitgebreid assortiment aan dranken. Conclusie: alle ingredienten voor een geslaagde avond zijn aanwezig!

sopranos1 Sopranos Piano Bar Amsterdam

Deze bar, die zeker een bezoekje waard is, vindt je tussen de Amstel en het Rembrandtplein in Amsterdam. De locatie vormt een ware ervaring op uitgaansgebied. Een plaats om niet snel te vergeten. Het publiek bestaat uit een mengeling aan internationale muziekliefhebbers.

´s Werelds beste pianisten zorgen, 7 dagen per week, voor een gezellige sfeer. Een breed repertoire, van Amerikaanse evergreens tot hedendaagse hits, maakt dat er voor ieder wat wils is. Des te meer omdat het verloop van de avond wordt aangepast aan het verzoek van de gasten.

Naast een centraal podium zijn er verschillende bars en comfortable hoekjes te vinden. Voor de rokers is er een rooklounge en voor de veiligheid zijn er prive kluisjes waar gebuikt gemaakt van kan worden. 

Wil je graag bekende nederlanders spotten, kom gezellig hier een drankje doen of geniet van een volle gezellig avond!

v2 file 11671563 Sopranos Piano Bar Amsterdam                                                                                                                       

Kortom, degenen die waarde hechten aan topkwaliteit en liefde hebben voor de muziek vindt bij de Sopranos Piano Bar alles wat hij zoekt.

Openingstijden: zondag t/m donderdag van 17.00 tot 03.00 uur en vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 04.00 uur. De entrée prijs bedraagd 10€ en is alleen toegankelijk voor de stapper boven de 25 jaar.

Ben je nieuwschierig geworden, en wil je dit spectakel ook meemaken?

 

Apartments Amsterdam
Meer informatie over Amsterdam

Leave a Reply

*